Omgeving

Even onthaasten, cultuur opsnuiven of op pad in de natuur? 
Het ligt allemaal binnen de omgeving bij B&B De Zwarte Stok

Wilt u er even tussen uit om te ontspannen met een goed boek op één van de terrasjes op ons domein? Maakt u liever een rustgevende wandeling of fietstocht tussen de velden en de ongerepte Haspengouwse natuur rond Millen? Of wilt u hier de Limburgse monumenten bezoeken en cultuur opsnuiven? Dankzij de strategische ligging in het groen maar tussen de cultuursteden biedt een overnachting bij B&B en gastenverblijf De Zwarte Stok voor elk wat wils!

Puur natuur

Zo kunt u o.a. langs de bloesems wandelen of fietsen met de wandel- en fietskaarten die verkrijgbaar zijn bij de gastvrouw. Maar ook de lokale mergelgrotten van Riemst bezoeken of een bezoek brengen aan de vele ook landschappelijke bezienswaardigheden waaronder de nabije Sint Pietersberg, het Cannerbos en het prachtige Chateau Neercanne.

Cultuurliefhebbers

Ook voor de cultuurfans is er een overvloed aan activiteiten. Zo kunt u het Wijnkasteel bezoeken, de Brughet Fort van Eben-Emaelde Landscommanderij Alden-Biesenhet Gallo-Romeins Museum in Tongeren en het openluchtmuseum van Bokrijk, de oude steden Maastricht 10 km,Tongeren 7 km, Luik 18 km, maar ook Hasselt 20 km, of Aken 40 km.

Ontdek de leukste evenementen van dit moment ook via onze Facebookpagina in Instagram!

Schets binnenkoer