Omgeving ontdekken

Even onthaasten, cultuur opsnuiven of op pad in de natuur? 
Kom de prachtige omgeving ontdekken bij B&B De Zwarte Stok

Wilt u er even tussen uit om te ontspannen met een goed boek op één van de terrasjes op ons domein? Maakt u liever een rustgevende wandeling of fietstocht tussen de velden en de ongerepte Haspengouwse natuur rond Millen? Of wilt u hier de Limburgse monumenten bezoeken en cultuur opsnuiven? Dankzij de strategische ligging in het groen maar tussen de cultuursteden biedt een overnachting bij B&B en gastenverblijf De Zwarte Stok voor elk wat wils!

Puur natuur

Zo kunt u o.a. langs de bloesems wandelen of fietsen met de wandel- en fietskaarten die verkrijgbaar zijn bij de gastvrouw. Maar ook de lokale mergelgrotten van Riemst bezoeken of een bezoek brengen aan de vele ook landschappelijke bezienswaardigheden waaronder de nabije Sint Pietersberg, het Cannerbos en het prachtige Chateau Neercanne.

Cultuurliefhebbers

Ook voor de cultuurfans is er een overvloed aan activiteiten. Zo kunt u het Wijnkasteel bezoeken, de Brughet Fort van Eben-Emaelde Landscommanderij Alden-Biesenhet Gallo-Romeins Museum in Tongeren en het openluchtmuseum van Bokrijk, de oude steden Maastricht 10 km,Tongeren 7 km, Luik 18 km, maar ook Hasselt 20 km, of Aken 40 km.

Ontdek de leukste evenementen van dit moment ook via onze Facebookpagina in Instagram!


Een vakantie omvat meer dan alleen een accommodatie; het omvat de hele ervaring. Bij B&B De Zwarte Stok willen we je niet alleen laten genieten van onze comfortabele kamers, maar ook laten onderdompelen in de betoverende omgeving die ons omringt. Of je nu hunkert naar ontspanning, natuurlijke pracht of culturele verrijking, onze omgeving heeft voor ieder wat wils.

Stel je voor dat je ontwaakt met het gezang van vogels en de geur van bloemen, terwijl je geniet van een rustig moment op een van onze terrassen. Voor degenen die op zoek zijn naar rust en kalmte, biedt ons domein een oase van groen en sereniteit. En voor de avontuurlijke geesten zijn er uitgestrekte velden en ongerepte natuur om te verkennen, evenals fascinerende grotten om te ontdekken.

De geschiedenis en cultuur van onze regio zijn even rijk als divers. Verken oude steden en bewonder historische bezienswaardigheden, bezoek musea en laat je meeslepen door de unieke sfeer van elke locatie. Onze gunstige ligging tussen deze culturele schatten maakt het gemakkelijk om ze te verkennen.

Wil je op de hoogte blijven van lokale evenementen en hoogtepunten? Volg dan onze sociale media-kanalen, waar we regelmatig updates delen over alles wat er in onze regio gebeurt. We willen niet alleen een comfortabel verblijf bieden, maar ook een kans om de vele facetten van onze prachtige omgeving te ervaren. We kijken er naar uit om je binnenkort te verwelkomen bij B&B De Zwarte Stok en je te helpen de schatten van onze omgeving te ontdekken!

Schets binnenkoer