Ontdek de Betoverende Bloesems van Haspengouw: Een Lente-uitstap naar De Zwarte Stok

Bloesems

Elk voorjaar transformeert Haspengouw, een van de meest pittoreske regio’s van België, in een adembenemend canvas van bloesems aan de bloeiende fruitbomen. Als een van de grootste fruitproducerende gebieden in Europa, biedt Haspengouw een unieke ervaring die zowel de zintuigen prikkelt als de ziel kalmeert. In het hart van deze regio, vindt u De Zwarte Stok, een zeventiende-eeuwse vierkantshoeve in Maaslandse stijl, die de perfecte uitvalsbasis vormt om dit spectaculaire natuurfenomeen te verkennen.

De Magie van het Bloesemseizoen

Van eind maart tot begin mei ontwaakt Haspengouw uit zijn winterslaap met de bloei van miljoenen kersen-, appel-, peer- en pruimenbomen. Dit jaarlijkse spektakel trekt bezoekers van over de hele wereld, die langs de bloesemroutes fietsen of wandelen om de witte en roze bloemzeeën te bewonderen. De Zwarte Stok, gelegen aan de rand van dit schilderachtige landschap, biedt een idyllische achtergrond voor iedereen die de bloesems van dichtbij wil ervaren.

Verblijf in De Zwarte Stok

Gastvrouw Annelore verwelkomt u in het gastenverblijf waar traditie en comfort samenkomen. Met zeven gastenkamers en twee vakantiehuizenOmgeving ontdekken, is er voor elk type reiziger een passende accommodatie. Of u nu op zoek bent naar een romantisch weekendje weg, een familievakantie of een groepsuitje, De Zwarte Stok biedt een authentieke ervaring in het teken van rust en ontspanning.

Activiteiten rondom de Bloesems

Tijdens het bloesemseizoen zijn er in de regio diverse activiteiten, waaronder een bloesemwandeling langs het Wijnkasteel, de fruitwandeling in Tongeren, fietstochten door de boomgaarden, en proeverijen van lokale producten. Deze activiteiten bieden een unieke kans om de cultuur, geschiedenis en culinaire schatten van Haspengouw te ontdekken. Na een dag vol avontuur kunt u ontspannen tussen de bloesems in de tuin van De Zwarte Stok, met zicht over de velden.

Waarom De Zwarte Stok?

Bloesems

De Zwarte Stok is niet alleen een verblijf; het is een ervaring die u onderdompelt in de schoonheid en sereniteit van Haspengouw. Annelore’s passie voor gastvrijheid en haar liefde voor de regio zorgen ervoor dat uw verblijf onvergetelijk wordt. Van de bloesemrijke landschappen tot de warme ontvangst en het comfortabele verblijf, De Zwarte Stok biedt de perfecte setting om de lente in Haspengouw te vieren.

Plan uw Bezoek

Wacht niet langer en plan uw lente-uitstap naar De Zwarte Stok om de betoverende bloesems van Haspengouw te ervaren. Reserveer uw verblijf vandaag nog en bereid u voor op een onvergetelijke reis waar de natuur, cultuur en gastvrijheid samenkomen in harmonie. Voor meer informatie en reserveringen, bezoek onze website of neem direct contact met ons op. Laat de lente u verwelkomen in Haspengouw, waar elk bezoek een verhaal wordt om te koesteren.