Gastenkamers voor groepen te Riemst: ideaal voor bedrijfsteambuilding, verenigingsactiviteit, workshop, cursus of meeting

Wilt u gezellig samenzijn met een grotere groep vrienden of familie? Bent u op zoek naar de ideale locatie voor een teambuilding met uw medewerkers, een activiteit met uw vereniging, een workshop of meetings?  Dan bent u bij De Zwarte Stok in het Limburgse Millen aan het juiste adres!


We voorzien groepsaccommodatie voor tot 14-18 personen dankzij 7 sfeervolle gastenkamers, eventueel in combinatie met de 2 vakantiewoningen (dan tot 26 personen) afhankelijk van de beschikbaarheid.

Vraagt u gerust een persoonlijke offerte.

Ontdek het Culinair Atelier

Reserveert u een groepsverblijf bij De Zwarte Stok, dan kunt u gebruik maken van het Culinair Atelier en er plaatsnemen aan de ‘Genotstafel’ in de vroegere kalverenstal van de hoeve, waarboven een mooie ontspanningsruimte verbonden is via een vide.

Sinds 1990 werd deze ruimte gebruikt als het glas- en schilderatelier. Vanaf 2020 is het ook voor bedrijven op teambuilding, vriendengroepen, workshops en verenigingen mogelijk gebruik te maken van dit atelier om gezellig samen te zijn, activiteiten te organiseren of om lekker samen te koken, te genieten en te ontspannen.

 

Voor de actualiteiten kunt De Zwarte Stok volgen op Facebook en Instagram.

De kosten voor de huur van het Culinair Atelier/polyvalente ruimte bij De Zwarte Stok ten behoeve van workshops en voor verblijvende gasten

Weekend, 2 nachten: € 280.-

Midweek, 4 nachten: €380,-

Week, 7 nachten: €560,-

 

Voor groepen die gebruik maken van het Culinair Atelier wordt een korting gegeven van € 7,50 p/p/n vannwege het wegvallen van het ontbijt.

De berekening van de kosten voor de huur van het Culinair Atelier/polyvalente ruimte is maatwerk. Na overleg over uw specifieke wensen, bezorgen we zo snel mogelijk een offerte.

Voorbeeld:

Weekend, 2 nachten, met 18 personen (volwassenen), 7 kamers, gebruik van het Culinair Atelier: €1.700.-

Midweek, 4 nachten, met 18 personen (volwassenen), 7 kamers, gebruik van het Culinair Atelier: € 3.190,-

Week, 7 nachten, met 18 personen (volwassenen), 7 kamers, gebruik van het Culinair Atelier: € 5.450,-

Interesse in een groepsaccommodatie in de regio Haspengouw omgeving Tongeren en Maastricht?
Neem contact met ons op voor overleg en prijzen op maat.

We verwelkomen u graag bij het gastenverblijf De Zwarte Stok