Gastenkamers voor groepen te Riemst: ideaal voor bedrijfsteambuilding, verenigingsactiviteit, workshop, cursus of meeting

Bent u op zoek naar de ideale locatie voor een teambuilding met uw medewerkers, een activiteit met uw vereniging, een informele meeting of een workshop? Of wilt u gezellig samen zijn met een grote groep vrienden of familie? Dan bent u bij De Zwarte Stok in het Limburgse Millen aan het juiste adres!


We voorzien groepsaccommodatie voor 14 tot 20 personen dankzij 7 sfeervolle gastenkamers, eventueel in combinatie met de 2 appartementen afhankelijk van de beschikbaarheid.

Ontdek het Culinair Atelier van gastvrouw Jana

Reserveert u een groepsverblijf bij De Zwarte Stok, dan kunt u gebruik maken van de creatieve keuken en plaatsnemen aan de ‘Genotstafel’ in de originele kalverenstal van de hoeve, waarboven een mooie polyvalente ruimte verbonden is met een vide. Sinds 1990 werd deze ruimte gebruikt als het glas- en schilderatelier van gastvrouw Jana. Maar nu is het ook voor bedrijven op teambuilding, vriendengroepen, workshops en verenigingen mogelijk gebruik te maken van dit atelier om gezellig samen te zijn, activiteiten te organiseren of om lekker samen te koken en te genieten.

Natuurlijk kunt u na overleg ook beroep doen op uw gastvrouw Jana om uw maaltijden klaar te maken, zo dat u zich kunt concentreren op het programma van uw meeting, activiteit of teambuilding.

De tarieven voor de huur van het Culinair Atelier/polyvalente ruimte bij De Zwarte Stok?

  • 1 dag van 9:00 – 17:00 € 120
  • 1 dag van 9:00 - 22:00 € 150
  • Tarieven zijn exclusief schoonmaak en energie.

Interesse in een groepsaccommodatie in de regio Haspengouw omgeving Tongeren en Maastricht?
Neem contact met ons op voor overleg en prijzen op maat.

We verwelkomen u graag bij het gastenverblijf De Zwarte Stok