Bed & Breakfast: sfeervolle gastenkamers in Riemst voor toeristen van dichtbij en ver weg

In De Grote Schuur die uitgeeft op de rustgevende akkers en velden van Haspengouw tussen Maastricht en Tongeren bevinden zich 7 ruime gastenkamers voor in totaal 18 personen. We beschikken over 1 vierpersoonskamer, 2 driepersoonskamers en 4 tweepersoonskamers. De gastenkamers in onze B&B zijn sfeervol ingericht met streekeigen, authentieke en duurzame materialen. Elk gastenkamer is voorzien van een eigen badkamer en toilet. Voor gasten die geen trappen wensen te gebruiken, hebben wij 2 tweepersoonskamers en 1 driepersoonskamer op de begane grond. Er is ook een gemeenschappelijke zitruimte/TV kamer met kitchenette waar u koffie en thee kan zetten, uw drankjes kan koelen in een koelkast en babymaaltijden kan verwarmen.

De tarieven voor een gezellige gastenkamer bij B&B De Zwarte Stok:

  • Kamer met ontbijt: vanaf € 55 per persoon per nacht
  • Kinderen tot 2 jaar: gratis
  • Kinderen tot 12 jaar: vanaf € 25 per kind per nacht
  • Single tarief: € 79 per persoon per kamer
  • Lunchpakket: € 18

U kunt de beschikbaarheid controleren en uw gastenkamer boeken via de bovenstaande reserveringsbutton.

 

Reserveert u telefonisch of via e-mail, ook dan sturen wij uw reservatiebevestiging via e-mail. Uw reservatie is definitief na het overmaken van aanbetalingskosten. Voor de individuele gastenkamers bedraagt dit 30% van de verblijfskosten, voor groepslocaties en appartementen het gehele huurbedrag.

Uw verblijf annuleren?

De annuleringsvoorwaarden voor online boeken vind u in de online boekingsformule  op deze website.

Voor de via e-mail geboekte appartementen; bij annulering tussen 30 tot 10 dagen voor aankomst 50% van de huurkosten, daarna het volledige bedrag. Bij no show wordt het gehele bedrag voor het geboekte verblijf in rekening gebracht. Wij raden u dan ook aan om een annuleringsverzekering af te sluiten.

We verwelkomen u graag bij het gastenverblijf De Zwarte Stok